stokrotka 1 stokrotka 2 stokrotka 3 balon
Wpłać / Donate KRS: 0000540337

4 Bal Dobroczynny dla Dzieci

3.12. w Hotelu Haffner w Sopocie odbył się 4. Bal Dobroczynny dla Dzieci Fundacji Pankracy!

Jest nam niezmiernie miło, że ta inicjatywa łącząca zabawę z pomaganiem cieszy się tak dużym zainteresowaniem. Dziękujemy wszystkim za przekazanie darowizn przy wejściu na imprezę, całość zebranych środków trafi do dzieci z sopockiego Domu Dziecka na Wzgórzu do wykorzystania podczas ferii zimowych na atrakcje, bilety wstępu czy drobne przekąski.

Dziękujemy również za napełnienie kosza z rękawicami, szalikami i czapkami dla dzieci! Pokazaliście, że potraficie myślec o innych, brawo dla Was!

Mamy nadzieję, że wszystkie dzieciaki miały dużo frajdy przy okazji wspierania swoich rówieśników z Domu Dziecka.

???

Serdecznie dziękujemy naszemu gospodarzowi Hotel Haffner, który już od trzech lat gości nas w swoich progach. Dziękujemy także Iluzjonista Mago Bartosz Szubert, Studio Tańca > Black Dance< Ewa Czarnecka, Bez banału – Uwolnij swoje najlepsze marzenia, Zaskocz Bliskich – za Wasze dobre serca i pomoc w organizacji całego przedsięwzięcia, dla Słodka Akademia, Pomorski Klub Biznesu, Olivia Business Centre, Bibliocreatio za przekazanie nagród dla dzieciaków, oraz dla pani Marzena Myszk-Niedziela za przekazanie wyjątkowego obrazu z naszym imiennikiem.
Szczególne podziękowania także dla silnego grona wolontariuszy z 3LO Sopot oraz dla Weroniki, Gabrieli, Adama,Martyny i Tosi. Dziękujemy także Selfie Project i Smart Girls Get More za przekazanie upominków dla naszych wolontariuszy w podziękowaniu za ich wspaniałą pracę. ???
Do zobaczenia za rok!

(fot. Martyna Grodzka)